Tot a punt per l'Escola de Salut de la Gent Gran

6 de Maig de 2015
Comissió de Gent Gran de la línia de Salut Comunitària del Raval - Tot a punt per l'Escola de Salut de la Gent Gran
Inici: a les 10:00
Fi: 17 de Maig de 2015 a les 17:00
Lloc: Casal de Barri Folch i Torres, c/ Reina Amàlia, 31
Acte:

Tot a punt per a l'Escola de Salut de Gent Gran al Raval

El proper 6 de maig es posarà en marxa al Raval la primera fase de l’Escola de Salut de Gent Gran, dirigida a persones majors de 60 anys residents al barri. L’Escola neix amb un doble objectiu: per una banda, treballar en la promoció de la salut i en la prevenció de les malalties en aquest col·lectiu i per una altra, afavorir la integració social i la creació de vincles a partir d’un nou espai de relació.

En aquesta primera fase, que es durà a terme tots els dimecres des del 6 de maig al 17 de juny al Casal de Barri Folch i Torres, s'abordaran diferents temàtiques, com la musicoteràpia, els beneficis de l'activitat física, la prevenció de riscos a la llar o les eines per vèncer la solitud no desitjada, entre d’altres.

 

Aquesta proposta  sorgeix de la Comissió de Gent Gran de la línia de Salut Comunitària del Raval i de les necessitats identificades per aquest col·lectiu, amb la col·laboració de diferents agents del barri i en el marc del projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural (ICI), finançat per l'Obra Social “la Caixa”.

Es preveu que la segona fase de l'Escola de Salut es desenvolupi des de gener fins a juny del 2016.

Comissió de Gent Gran de la línia de Salut Comunitària del Raval