Internet

warning: Creating default object from empty value in /var/www/virtual/ravalnet.org/historic/htdocs/modules/taxonomy/taxonomy.module on line 1418.

Escola Virtual d'Estiu: Associació Espiral

Autor: 
Asociación Espiral: Educación y tecnología

Os presentamos la propuesta de cursos virtuales de la Asociación Espiral para la Escuela de Verano 2015 con la intención de poner a vuestro alcance actividades formativas relacionadas con la integración de las tecnologías en la educación que confiamos que sean de vuestro interés .

 

10 de gener: Vaga d'usuaris del transport públic

Autor: 
Plataforma TMB51

 

Del 1951 al 2012: el 10-G no agafis el transport públic!

El 10 de gener us convidem a no fer ús dels transports públics, a desplaçar-vos a peu, en bicicleta, patinet, compartint cotxe… Pels drets dels ciutadans i contra l’abús de les nostres institucions.

Concurs per eradicació de la violència masclista

Autor: 
Plataforma unitària contra les violències de gènere

Ja s'han publicat les bases de la convocatòria d'aquest concurs, que premiarà, en diferents categories i formats, obres que tractin el tema de la violència sobre els cossos de les dones.

Captura del detall del díptic

11è Premi de Relats Curts per dones

Autor: 
Centre Cívic i Biblioteca Sagrada Família

Amb motiu del proper Dia de la Dona el proper 8 de març, la Biblioteca i el Centre Cívic de Sagrada Família han convocat l'onzena edició del Premi de Relats Curts per a autores, en castellà o en català. El termini per al lliurament és el 13 de febrer.

Cartell amb les bases del premi de relats curs Sagrada Família

Setmana de l'energia voluntària

Autor: 
Xarxanet.org

Afegint-se a diferents iniciatives per commemorar el Dia Internacional del Voluntariat del passat 5 de desembre, Xarxanet.org proposa la celebració de la setmana de l'energia voluntària del 9 al 19 de desembre.

Logotip de la setmana de l'energia voluntària

Campanya: Crea el teu vídeo

Autor: 
AulaMèdia

Vols col·laborar amb la nostra campanya?

Tens alguna idea genial? Vols fer un vídeo promocional de la campanya: Una mirada crítica per a una ciutadania crítica?
unamiradacritica.wordpress.com/

Esperem el teu vídeo. Termini: abans del 22 de desembre de 2010

 
Secretaria d'AulaMèdia
educom@aulamedia.org

Projecte interessant amb recursos educatius multimèdia

Autor: 
Ravalnet

Encicloabiertawww.encicloabierta.org/,  es un proyecto web sin ánimo de lucro que nace del portal mexicano Enciclomedia, creado por un convenio entre varias instituciones educativas mexicanas y Microsoft con el objetivo de vincular el contenido de los libros de texto a diversos recursos audiovisuales e interactivos que se empleaban en el aula.

Formació Alfabetització digital

Autor: 
ATIMCA

Us informem del taller d'alfabetització digital i Internet que ha organitzat ATIMCA, Asociación de Trabajadores e Inmigrantes Marroquíes en Cataluña

El taller está dirigido a mujeres inmigrantes analfabetas en informática, y tendrá lugar el martes 20 y 27 julio y el jueves 22 de julio a las 11h en la Coordinadora de Entidades del Poble Sec, c/ Elkano, 24, de Barcelona

 

El Mirador dels Immigrants

Autor: 
Javid Mughal

El Mirador dels Immigrants ja té la seva versió digital. El diari el podeu trobar als comerços dels Raval i a la Biblioteca de Sant Pau i Santa Creu. I ara també a Internet!

Jornada: Compartir dóna gustet

Autor: 
Vinga VA

Aquest dissabte, 31 de maig, tindrà lloc la Jornada compartir dóna gustet que es desenvoluparà de les 10.30 a les 21.00hores i acabarà amb una festa.

Està plantejada com un dia de debat i com a jornada
popular per parlar com l'esfera privada s'està menjant l'esfera pública a través de l'anàlisi de tres àmbits: Internet a les 11 hores, l'alimentació a les 13.15 i l'espai públic a les 17 hores. Tindrà lloc a Tot a Conservas, C/ Sant Pau, 58 de Barcelona.

Contingut sindicat